Tgrt Haber
13 Şubat 2024 15:14 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 15:28

Bakan Yerlikaya uyardı! 3 il için turuncu alarm

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan sel felaketinin ardından Meteoroloji'nin Antalya, Isparta ve Burdur için de turuncu alarm verdiğini duyurdu.

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
ali yerlikaya,meteoroloji,sel,yağış

Antalya'da yoğun yağışlar nedeniyle meydana gelen selle mücadele konusunda bilgilendirme yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  Antalya, Burdur ve Isparta'da için uyarıda bulundu.

Bakan Yerlikaya uyardı!  3 il için turuncu alarm - 1. Resim 

 

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya'da meydana gelen sele ilişkin, "989 vatandaşımız tahliye edildi. İlk etapta Antalya Valiliğimize 20 milyon TL Acil Yardım Ödeneği gönderildi" dedi.

Yerlikaya ayrıca  Antalya'da yoğun yağışlar nedeniyle meydana gelen selle mücadele için bölgede an itibarıyla 248 personel, 63 araç, 24 motopomp ve 13 dalgıç görevlendirildiğini belirtti.

 Bakan Yerlikaya uyardı! 3 il için turuncu alarm - 2. Resim

3 İL İÇİN TURUNCU UYARI

Bakan Yerlikaya 3 il için turuncu alarm verildiğini belirterek "Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz 3 ilimizde: Antalya, Burdur ve Isparta'da turuncu uyarı verdi. Vatandaşlarımızdan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD’ın uyarılarını anbean takip etmelerini önemle rica ediyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...