Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 16:05 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 17:26

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'nda 7 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'deki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Ayrıca Mardin, Hakkari, Batman ve GARA'da düzenlenen operasyonlarla beraber bir gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 27'ye yükseldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'nda 7 terörist öldürüldü
PKK,Terörist,MSB

Kaharman Mehmetçik'in yurtiçinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Suriye'deki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığında olan 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"SALDIRI GİRİŞİMLERİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADIK"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Suriye’nin kuzeyinde; teröristlerin saldırı girişimlerini karşılıksız bırakmadık, bırakmayacağız! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 7 PKK/YPG’li terörist Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1556990450472468480

BUGÜN ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 27'YE YÜKSELDİ

Öte yandan bugün Mardin, Hakkari, Batman ve GARA'da düzenlenen operasyonlarla beraber bir gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 27'ye yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...