Tgrt Haber

Ankara'da ulaşım durdu! Sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 May 2024 11:02 - Güncelleme : 01 May 2024 11:53

Başkentte dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi hizmet dışı kaldı. Kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı.

Ankara'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak, ulaşımı da aksattı. Bazı metro istasyonlarının da zarar gördüğü dün akşamki sağanak sonrası sabah saatlerinde metroyu kullanmak için istasyona giden vatandaşlar, uyarı yazılarıyla karşılaştı.

Ankara'da ulaşım durdu! Sağanak hayatı olumsuz etkiliyor - 1. Resim

METRO GİRİŞLERİNE BİLGİLENDİRME METNİ ASILDI

Bu kapsamda, metro girişlerine asılan bilgilendirme metinlerinde, "30 Nisan günü kentimizi etkileyen yoğun yağışlardan dolayı hattımızın belli kesimlerinde yaşanan aksaklıkların işletme yapmaya olanak vermemesi nedeniyle, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi yapılmayacaktır. Bu istasyonlar arasında otobüs işletmesi ile hizmet verilecektir." ifadeleri yer aldı.

Başkentte dünkü sağanak nedeniyle metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı - 1. Resim

OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi metro istasyonlarının hizmet dışı kalması nedeniyle yolcular bu hatlar arasında otobüslerle taşınıyor.

DÜKKANLARI SU BASTI

Kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı. Yeni Mahalle, Demetgül Mahallesi Şehit Cem Ersever Caddesinde yol çöktü, dükkanları su bastı.

Ankara'da ulaşım durdu! Sağanak hayatı olumsuz etkiliyor - 3. Resim

Ankara'da ulaşım durdu! Sağanak hayatı olumsuz etkiliyor - 4. Resim

Ankara'da ulaşım durdu! Sağanak hayatı olumsuz etkiliyor - 5. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...