Tgrt Haber
24 Haziran 2019 05:24

Başörtülü kadına CHP’lilerden çirkin saldırı

İstanbullu seçmen Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için dün sandık başına gitti. Vatandaşların oy kullandığı esnada Ataköy’de skandal bir olay yaşandı.

Başörtülü kadına CHP’lilerden çirkin saldırı
chp,başörtülü kadın

Görevli olarak sandık başına giden AK Partili Şeyma Ağca’ya CHP’liler tarafından “başörtünü çıkar” denilerek sözlü saldırıda bulunuldu. Yaşanan çirkin hareket vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. O anları anlatan Şeyma Ağca şunları söyledi: Kanunen yasak olan bir broşür CHP’li sandık görevlilerin elindeydi. Reklam içeren, seçmen tarafından görülmesi kanunen yasak olan o broşürün dışarı çıkarılmasını istedik. Bana verilen cevap ise ‘Sen de o zaman başörtünü çıkar’ oldu. 21. yüzyıldayız CHP’nin sahada kullandığını anlayış ve sevgi dilinin reklam olduğunu gördük. Bu zihniyet bize zaten 28 Şubat’ı yaşatan zihniyetti. Bir şeylerin değişmiş olabileceğini umduk ama daha seçim sonuçları açıklanmadan önce gerçek yüzlerini bize göstermiş oldular. Ağca, daha sonra polis karakoluna giderek şikâyetçi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...