Tgrt Haber
24 Haziran 2021 13:41

Britney Spears'tan itiraf: Babam bana eziyet ediyor

Babam bana ilaç vererek beni uyuşturuyor diyen Britney Spears, şok itiraflarda bulundu. Hayranlarından dünyaca ünlü şarkıcıya destek geldi.

Britney Spears'tan itiraf: Babam bana eziyet ediyor
britney spears

Britney Spears, babasının hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin ardından sessizliğini bozdu.

Dünya starı Britney Spears, "Babam bana ilaçlar vererek beni uyuşturuyor. Evlenip çocuk sahibi olmama izin vermiyor" dedi. Spears’ın bu açıklamalarının ardından yer yerinden oynadı. Dünyaca ünlü şarkıcının hayranları Spears için özgürlük sloganları attı. Hayranlarından biri “Sadece Britney’i serbest bırakmayacağız, aynı zamanda bu kanunlarda reform yapacağız. Bu bozuk sistemi düzelteceğiz” dedi.

Britney Spears'tan itiraf: Babam bana eziyet ediyor

Britney Spears'ın finansal ve kişisel hayatının kontrolü, psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti. Bu kapsamda babası Jamie Spears'ın tüm turneleri, buradan elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiği belirtiliyordu.

Bu durumun şarkıcının ruh sağlığını daha kötü hale getirdiğini belirten hayranları "Free Britney" kampanyası başlatmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...