Tgrt Haber
27 Eylül 2023 17:44 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 17:44

Bu kadarı da pes dedirtti! Vapur personeli denize düşen yolcuyu ölüme terk etti

İstanbul'da akıl almaz bir olay yaşandı. Hareket halindeki vapurdan düşen kadına can simidi atan vapur personeli, hiçbir şey olmamış gibi sefere devam etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Deniz,,Kadıköy

İstanbul'da yok artık dedirten bir olay meydana geldi. Bir yolcu bindiği vapurdan Haydarpaşa açıklarında düştü.Yolcuya can simidi atan personel seferine devam ederken düşen yolcuyu sahil güvenlik ekipleri kurtardı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Kadıköy'de saat 14.15 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, bir yolcu, hareket halindeki vapurdan Haydarpaşa açıklarındayken denize düştü. 

Kadının denize düştüğünü gören vatandaşlar durumu personele bildirdi. Ancak personelden beklenmedik bir hareket geldi. Vapur personeli denize düşen kadına sadece can simidi atmakla yetindi. Ardından sefer kaldığı yerden devam etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri denize düşen talihsiz kadını kurtardı. O anlar bir vatandaşın kamerasına anbean yansıdı. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...