Tgrt Haber
15 Nisan 2024 10:26 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 12:36

Bu köyden fışkıran su, şeker hastalığına iyi geliyor! 1 kişide bile hastalık görülmedi

Bursa’nın İznik ilçesindeki Karatekin köyünde şeker hastalığına iyi geldiği iddia edilen suyu duyanlar adeta bölgeye akın ediyor. 500 kişinin yaşadığı mahallede hiç kimse şeker hastalığına yakalanmadı.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

İznik ilçesinin Karatekin Mahallesi'nde dağların eteklerinden gelen suyun şeker hastalarına şifa olduğu iddia edilirken, 500 kişinin yaşadığı mahallede hiç kimsede şeker hastalığına yıllardır rastlanmamasının sebebi olarak bu su gösterildi. Şeker hastalığına iyi geldiğini iddia ettiği suda, tahlillerde bor miktarının fazla çıktığı tespit edildi. Mahallenin merkezinden ve cami şadırvanından su dolduran vatandaşlar köy camiine isterlerse yardımda bulunabiliyor.Bu köyden fışkıran su şeker hastalığına iyi geliyor! 1 kişide bile hastalık görülmedi - 1. Resim

"SUYU İÇENLER FAYDASINI GÖRDÜ"

Türkiye’nin her bölgesinden yüzlerce kilometre yol yapıp akın akın gelenler, bidon bidon su doldurup gidiyor.
Su için Yalova’dan gelen bir kişi, "Sosyal medyadan bir kaç kez duydum geldim. Bu ikinci kez gelişimiz buraya. Ben suyu alıp Antalya’ya götürmüştüm. Bu suyu içenler fayda gördüklerini söylüyorlar” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...