Tgrt Haber

Şaka değil resmen eziyet! Otobüs bekleyen kadına yangın tüpü sıktılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ağustos 2023 12:00 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 13:22
Şaka değil resmen eziyet! Otobüs bekleyen kadına yangın tüpü sıktılar
Yangın tüpü,Şaka,Bursa

Bursa’da açık kasa kamyonetle dolanan bir grup, otobüs durağında bekleyen bir kadının üzerine yangın tüpü sıktı. O anlar kameraya saniye saniye yansırken aynı olay geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da başka bir kadının başına daha gelmişti...

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, bir grup genç, açık kasa kamyonetle gelip otobüs durağında bekleyen bir kişinin üstüne yangın tüpü sıktı.

Kendilerince 'şaka' yaptığını zanneden bu kişiler olayın hemen ardından hızla kaçarken o anlara kimse akıl sır erdiremedi.

İSTANBUL'DA DA AYNI MANZARA

Benzer olay geçtiğimiz haftalarda İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanmıştı. Seyir halindeki otomobilden bir grup, kadınların üzerine yangın tüpü sıkmıştı.  Yaşanan olayın ardından üç kişi gülerek araçla yollarına devam ederken kadınların olayla ilgili şikayetçi olmadıkları öğrenilmişti.

İstanbul'da kaydedilen görüntüler

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...