Tgrt Haber

Bursa'da deprem anı markette görüntülendi! Raflar yerlere döküldü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Şubat 2024 16:32 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 16:37
bursa,deprem

Bursa Gemlik merkezli deprem anı market kamerasında böyle kaydedildi. Deprem anında raftaki ürünlerin hepsi yere döküldü.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem anı bir markette kamera kayıtlarına geçti. Yaşanan depremde reyon raflarındaki eşyaların yere düştüğü görüldü.

AFAD’a göre merkez üssü Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre ilçe ve illerden de hissedilen deprem korkuttu. Verilere göre derinliği 10.86 kilometre olduğu bildirildi. Kısa süren sarsıntı, vatandaşların panik yaşamasının önüne geçti.

Bursa'da deprem anı markette görüntülendi! Raflar yerlere döküldü - 1. Resim

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AA muhabirine, depremin ardından ekipleri sahada tarama faaliyetleri için görevlendirdiklerini söyledi.
Vali Demirtaş, "Şu ana kadar bize gelen herhangi bir olumsuzluk yok. Ekiplerimizin sahadaki tarama çalışmaları sürüyor." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...