Tgrt Haber

Bursa'da gece kulübünde silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
07 Eylül 2023 05:58 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 06:07
Bursa,Silahlı kavga,Cinayet

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki gece kulübüne girmesi engellenen 3 kişinin çıkardığı  kavga kanlı bitti. Silahlı arbedede bir kişi öldü, biri ağır 3 kişi yaralandı.

Bursa'da gece kulubünde yaşanan kavga cinayetle bitti. Altınşehir Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'ndaki gece kulübüne gelen Ç.B, Y.K, G.K. ve M.O. ile güvenlik görevlisi G.Ş.E. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, Y.K, G.K. ve M.O. ile güvenlik görevlisi G.Ş.E. silahla yaralandı.

500 METRE ÖTEDE YAKALANDI

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan G.K'nin hastanede hayatını kaybettiği, M.O'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaçan şüpheli Ç.B. olay yerinden yaklaşık 500 metre ileride polis ekiplerince yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, silahlı kavganın Ç.B, Y.K, G.K. ve M.O'nun gece kulübüne girmesinin çalışanlar tarafından engellenmesi sonucu çıktığı öne sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...