Tgrt Haber

Bursa’da kanlı aile dehşeti: Kayınbiraderlerini vuran damat yakıt bitince kaçtı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 May 2024 19:53 - Güncelleme : 09 May 2024 20:02
Bursa’da kanlı aile dehşeti: Kayınbiraderlerini vuran damat yakıt bitince kaçtı!

Bursa’da bir şüpheli vurduğu kayınbiraderlerini hastaneye götürürken yakıt bitince bırakıp kaçtı. Feci olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

Bursa Mustafakemalpaşa'da yaşanan dehşet verici olayda, bir damat, eşinin ağabeylerini silahla vurarak öldürdü. Olayda yaralanan 2 kişi ise damat tarafından hastaneye götürülürken, aracın yakıtının bitmesi üzerine sokak ortasında terk edildi. Maalesef, yaralılardan 2'si hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Dere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kız kardeşlerinin eşi M.G. tarafından darp edilmesine sinirlenen Özkan G. ve Ahmet G., kardeşlerini almak için evine gitti. Özkan G. ve Ahmet G. evde damat M.G. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle öfkelenen damat M.G ile ağabeyleri M.G. ve K.M., kız kardeşlerini almaya gelen Özkan G. ve Ahmet G.'ye silahla ateş etti.

Damat M.G., silahla vurduğu eşinin ağabeylerini kendi aracıyla hastaneye götürdüğü sırada aracın yakıtı bitti. Özkan G. ve Ahmet G.'yi araçla beraber sokak ortasında bırakan 3 şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

3 GÖZALTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan Özkan G. ve Ahmet G.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, kaçan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...