Tgrt Haber

Camide içki içip paylaştı, rezalete tepki yağdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2023 17:20 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 17:43
Camide içki içip paylaştı, rezalete tepki yağdı
İstanbul,Camii,Alkol

İstanbul'da içkiyle camiye giren bir kendini bilmez, alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Skandal paylaşım kısa süre içinde infiale yol açtı, tepkiler çığ gibi büyüdü.

İstanbul'da camiye giren bir kendini bilmez, içeride alkol içtiği görüntüleri, sosyal medya platformu Reddit hesabından paylaştı. Reddit'te "Kondopolos" takma adını kullanan hadsiz, fotoğrafın altına gelen yorumlara yazdığı cevaplarda da dini değerlerle açıkça alay etti.

"ÇANTADAN ÇIKARDIM İÇTİM"

Yazdığı bir mesajda caminin alt katının boş olduğunu belirten şahıs, "Ben de çantadan çıkardım içtim. İstanbul'un çok işlek bir semtinde ama boş bir cami" ifadelerini kullandı.

"BULSUNLAR BENİ KARAKOLA GİDER İFADE VERİRİM"

Yaptığı saygısızlığın üstüne pişkin mesajlarına devam eden şahıs, "3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" diyerek adeta meydan okudu.

Skandal paylaşım kısa süre içinde infiale yol açarken gelen yoğun tepkiler üzerine hesabın silindiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...