Tgrt Haber
21 May 2021 13:11

Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının izinsiz çekilmesine ilişkin görülen davada CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu duruşmaya gelmediği için hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı

Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı!
Canan Kaftancıoğlu,mahkeme,,zorla getirme kararı

21 Nisan 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının izinsiz çekilmesine ilişkin “suç işlemeye tahrik” ile “suçu ve suçluyu övme” suçlarından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında dava açıldı. 10 buçuk yıla kadar hapsi istenen Kaftancıoğlu’nun yargılanmasında duruşmaya gelmemesi üzerine zorla getirme kararı çıkarıldı.
Ara kararını açıklayan mahkeme, mazereti sunmaksızın duruşmaya gelmeyen sanık Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme karar verdi. Mahkeme, Anadolu 17. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dava dosyasının iddianame örneğinin istenmesine, iddianame örneği geldiğinde davanın birleştirilmesi gerekiyorsa, bu mahkemeye dava dosyasının birleştirilmesi hususunda muvafakat verilip verilmeyeceği hususunun sorulmasına hükmederek, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...