Tgrt Haber
17 Haziran 2022 21:12 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 22:05

İki çocuğunu öldüren cani babanın intihar mektubu şoke etti: Cinnet değil planlı vahşet

İzmir’de eşinin evde olmadığı sırada iki çocuğunu öldürüp canına kıyan polis memurunun intihar mektubu ortaya çıktı. Karısının, hayatına girdikten sonra eziyet çektiğini belirten cani adamın mektupta yazdığı “Çocuklarımı bu dünyaya ve karımın vicdanına bırakamazdım. Onları cennete kendimi de cehennemin dibine yolluyorum” ifadeleri şoke etti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
İki çocuğunu öldüren cani babanın intihar mektubu şoke etti: Cinnet değil planlı vahşet
İzmir,İntihar,Cinayet,Polis

TGRT ÖZEL HABER

İzmir’in Gaziemir ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, polis memuru Murat A., eşinin evde olmadığı sırada 8 ve 12 yaşlarındaki çocuklarını tabancayla öldürdü. Çocuklarını öldürdükten sonra M.A, aynı silahla kendi canına kıydı.

CANİ BABANIN İNTİHAR MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI

Türkiye’yi gözyaşına boğan olayda çocuklarını katleden polis memuru Murat A.’nın intihar mektubu ortaya çıktı.

“Evet yolun sonuna geldik bu dünyada yüzüm hiç gülmedi” ifadeleriyle mektuba başlayan cani baba, karısının, hayatına girdikten sonra çok acı ve eziyet çektiğini belirtti.

"ONLARI CENNETE KENDİMİ DE CEHENNEMİN DİBİNE YOLLUYORUM”

Murat A. intihar mektubunun devamında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuklarımı bu dünyaya, karımın vicdanına bırakamazdım. Onlara cennet kendimi de cehennemin dibine yolluyorum. Karım artık rahat yaşasın. Bütün mal varlığımı ona bırakıyorum. Hiçbir zaman şükretmeyi bilmedi, hep daha fazla, daha fazla istedi. Bu kadar mal mülk doyursun artık gözünü onun”

İki çocuğunu öldüren cani babanın intihar mektubu şoke etti: Cinnet değil planlı vahşet

Öte yandan yaşanan kan donduran olayın hemen ardından İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru M.A. 17.06.2022 tarihinde Gaziemir ilçesindeki evinde cinnet geçirerek çocukları S.A ve D.S.A'yı beylik silahıyla ateş ederek öldürmüş ve aynı silahla intihar ederek yaşamına son vermiştir” ifadelerine yer verilmişti.

https://twitter.com/IzmirValiligi/status/1537795846045151234

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet yüksel18 Haziran 2022 01:48

Allah gözlerini doyursun doyumsuz dünya hırslısı insanların ve özellikle kadınların. Sen yaşasan ne olacak kadın.

Zeynep18 Haziran 2022 01:46

Allah'ım nasıl bir dünya oldu artık burası sen bizlere hidayet nasip eyle????

Sonraki Haber Yükleniyor...