Tgrt Haber

Canlı yayında küfürler, tokatlar havada uçuştu! Seda Sayan’ın programında kadına şiddet

01 Haziran 2022 09:52 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 10:21
Canlı yayında küfürler, tokatlar havada uçuştu! Seda Sayan’ın programında kadına şiddet
Kavga,kadına şiddet,Seda Sayan

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın sabah programını izleyenler gördükleri karşısında adeta şoke oldu. Programa konut olan Murat adlı bir kişi Havvanur adlı kadına şiddet uyguladı. Herkesin dehşete düştüğü olayı Seda Sayan'ın kenardan izlemesi ve bir şey yapmaması tepki çekti.

Sabah saatlerinde milyonlarca kişinin takip ettiği izdivaç programlarında yine bir skandal yaşandı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın sunduğu 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında kadın şiddet olayı yaşandı.

TOKAT ATIP, KÜFÜRLER SAVURDU

Seda Sayan'ın programına konuk olan Murat ve Havvanur ikilisi arasında tartışma çıktı. Murat, Havvanur'a tokat atıp küfürler savurdu. Canlı yayında yaşanan bu olay sonrası Murat hemen stüdyodan çıkarıldı. Murat, bir daha canlı yayında görülmezken Havvanur konuşmasını sürdürdü.

SEDA SAYAN’IN SESSİZ KALMASI TEPKİ ÇEKTİ

Olaylar yaşanırken kenarda seyreden Seda Sayan'ın şiddet olayından sonra hiçbir şey olmamış gibi programa devam etmesi sosyal medyada tartışma yarattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Akın resmen sov yapıtorlar 1 Haziran 2022 14:29

Resmen milletle dalga geçmek

Sonraki Haber Yükleniyor...