Tgrt Haber
07 Aralık 2018 14:03

CHP’de İstanbul gerilimi "Ben koyun değilim"

CHP'de adaylık kavgaları ateşlendi. CHP'nin İstanbul'da adaylık için adını zikrettiği Ekrem İmamoğlu ismi, CHP'den İstanbul adayı olmak isteyen Gürsel Tekin'in tepki göstermesine neden oldu. CHP'li Tekin, "Ben koyun değilim" diyerek sitem etti.

CHP’de  İstanbul gerilimi "Ben koyun değilim"
YEREL SEÇİMLER,İMAMOĞLU,CHP,GÜRSEL TEKİN

Yerel Seçimlere sayılı günler kala parti liderleri yavaş yavaş adaylarını açıklıyor. Seçimlerde adaylıklar açısından en kritik şehirlerden biri İstanbul. CHP ise İstanbul için Ekrem İmamoğlu'nu düşünüyor.

CHP'DE ADAYLIK KAVGALARININ FİTİLİ ATEŞLENDİ

Adaylık için CHP'nin İmamoğlu ismini düşünmesi adaylık kavgalarının fitilini ateşledi. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul için İmamoğlu'nun adının zikredilmesine tepki gösterdi.

"BEN KOYUN DEĞİLİM"

Tekin yaptığı açıklamada "35 yıldır bu partinin emekçisi olan Gürsel Tekin'in adını zikredemeyenler oluyor. Ama asla koyun değilim. Genel başkanım bir tek sözüm var: Bugüne kadar kapınıza bir tek kişiyi göndermedim. Benim lobim İstanbul'un garip gurabaları. Garip gurabaların adayıyım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...