Tgrt Haber
28 Haziran 2021 13:04 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

CHP'li vekillerin katıldığı açılış sosyal medyada gündem oldu

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, sit alanına yapılan ve mühürlenen restoranın açılışı sosyal medyada gündem oldu. CHP'li vekillerin de katıldığı açılışa AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan tepki gösterdi: Mühürlenmiş ve mühür sökülmüş. Utanmadınız da bu cesaret ne?

CHP'li vekillerin katıldığı açılış sosyal medyada gündem oldu
chp,halk tv,kaçak yapı,çanakkale

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki sit alanı olarak kabul edilen, kıyı kenar çizgisi ihlal edilmiş restoranın çılışı yapıldı. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'na ait mekanın açılışına CHP'li Veli Ağbaba, Muharrem Erkek, Seyit Torun gibi birçok partili katıldı.

Mekanın mührü kırıldıktan sonra yapılan açılışın fotoğrafını CHP'li Tahsin Tarhan paylaştı. Bosyal medyada gündem olan alışa AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da tepki gösterdi. Turan "Sorsan hak, hukuk, adalet! Bir işiniz de doğru olsun! Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu Assos'ta işyeri açıyor. Açılışta kimler yok ki? CHP tam kadro! Ama yer kaçak, yıkılacak! Daha ötesi mühürlenmiş ve mühür sökülmüş. Utanmadınız da bu cesaret ne?" ifadelerini kullandı.

Bülent Turan, mekanın mühürlü olduğuna dair belgeyi de paylaştı. Sosyal medyada açılışa binlerce tepki yağdı. 

CHP'li vekillerin katıldığı açılış sosyal medyada gündem oldu

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Kocaeli'deki çiftliğindeki kaçak yapılar tartışmalara neden olmuştu. Türkkan'ın çiftliğindeki kaçak yapıların yıkılmasını görüntüleyen İHA muhabirine 4 çalışanı saldırmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...