Tgrt Haber
02 May 2015 11:44

Cizre’de trafik kazası, 2 ölü, 4 yaralı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Cizre’de trafik kazası, 2 ölü, 4 yaralı
Cizre, trafik kazası

Edinilen bilgilere göre, Cizre’den Silopi istikametine doğru gitmekte olan Edip Neyman yönetimindeki 73 DH 147 plakalı kamyonet, Cizre-Silopi karayolunun 7 kilometresinde bulunan Güzeller Rampası mevkiinde seyir halinde iken, aynı istikametten gitmekte olan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen başka bir aracın sıkıştırması sonucu, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada sürücü Edip Neyman (51), Alkan Aşut (42), Ahmet Karakoyun (52), Celadin Satıcı (42), Serdar Acay (43) ve Mehmet Sıdık Ekeren (27) yaralandı.
Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet Karakoyun (52) ve Celadin Satıcı (42) doktorların bütün çabalarına rağmen hayatını kaybetti.
Sürücü Edip Neyman, Alkan Aşut, Serdar Acay ve Mehmet Sıdık Ekeren ise tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...