Tgrt Haber

Çorum kar tatili, işte kar tatili olan iller

02 Aralık 2016 06:35
Çorum kar tatili, işte kar tatili olan iller
kar tatili, çorum kar tatili

Kar yağışı nedeniyle merkez ilçeye bağlı köylerden taşımalı sistem kapsamında il merkezine gelen öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından merkez ilçe köylerinden il merkezine taşıma ile gelen öğrencilerle sınırlı kalmak kaydıyla eğitime bugün ara verilmesi kararı alındığı belirtildi. Açıklamada, il merkezi ve merkez ilçe köylerinde taşımalı sistem dışında kalan öğrenciler için bugün eğitim ve öğretimin süreceği ifade edildi.

TUNCELİ'YE KAR TATİLİ

Tunceli'de genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Pülümür ilçesinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, kar yağışı nedeniyle herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için Pülümür ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

KARAMAN'DA EĞİTİME KAR ENGELİ
Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ve yarın ara verildiği bildirildi.
Sarıveliler Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının ilçede etkili olduğu belirtildi.
Açıklamada, yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle ilçe genelindeki tüm okulların bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildiği kaydedildi.

HAKKARİ YÜKSEKOVA BEYAZA BÜRÜNDÜ

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Kar yağışı doğuda etkili oluyor. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Dün akşam başlayan kar yağışı, aralıklarla sabaha kadar sürdü. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 10 santimetreyi bulurken, yüksek kesimlerde yer yer 30 santimetreyi geçti. Sabah işyerlerine gelen esnaf kapı önlerinde biriken karları temizledi. Kar yağışı nedeniyle Yüksekova-Esendere karayolu üzerindeki Dilezi Geçidi ile Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Haruna Geçidi’nde ulaşım güçlükle sağlanıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...