Tgrt Haber

Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Ocak 2024 00:42 - Güncelleme : 10 Ocak 2024 01:48
Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Çorum,deprem

Son dakika haberi: AFAD'tan yapılan son dakika açıklamasına göre, Çorum'da gece yarısı 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Mecitözü olan deprem yerin 16 km altında gerçekleşti.

AFAD'ın paylaştığı veriye göre Çorum'da saat 00.34'te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen sarsıntı yerin 16.81 KM derinliğinde gerçekleşirken henüz yetkililere ulaşan bir ihbar olmadı. 

KAHRAMANMARAŞ DA SALLANMIŞTI

AFAD’dan alınan bilgilere göre, saat 22.20’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde gerçekleşmişti. 

Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem

VALİ DAĞLI'DAN AÇIKLAMA

Çorum’un Mecitözü ilçesinde meydana gelen depremin ardından bir açıklama yapan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, merkez ve ilçelerde olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Dağlı, "Yaşanan depremle alakalı il merkezi ve ilçelerimizde an itibariyle bir olumsuzluk olmayıp, can ve mal kaybı meydana gelmemiştir. Konu ilgili kurumlarımızca takip edilmektedir." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...