Tgrt Haber
01 Haziran 2022 08:32 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 08:49

Çorum'da kadın cinayeti: ‘KADES butonuna bas’ diyen baldızını öldürdü!

Çorum’da kan donduran cinayet… Emrah Ö. sokak ortasında karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşini darp etti. O sırada ablasının yanında olan genç kız eniştesine tepki gösterdi. Annesine 'KADES butonuna bas diyen genç kız ile eniştesi arasında tartışma büyüdü ve maganda yanında taşıdığı silahı çıkardı. Baldızını kurşun yağmuruna tutan katil, olay yerinden kaçarken vücuduna sekiz kurşun isabet eden 27 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
çorum,kadın cinayeti,kades

Kadın cinayetlerine bir yenisi Çorum’da eklendi. Boşanma aşamasındaki çift Ö.C.Ö annesi Y.T. ve kız kardeşi E.T. ile çocuğunu görmeye gitti. İddiaya göre Ö.C.Ö. sokakta boşanma aşamasındaki eşi Emrah Ö. ile karşılaştı. Karşılaşma sonrasında tartışma yaşandı ve kısa sürede olay büyüdü. Emrah Ö. eşini darp etti.

BALDIZINA KURŞUN YAĞDIRDI

Ablasının eniştesi tarafından darp edilmesi üzerine tepki gösteren E.T. annesinden KADES aracılığıyla yardım çağrısında bulunmasını istedi. Bu sırada Emrah Ö. yanında bulunan tabanca ile baldızı E.T.’ye ateş etmeye başladı. Sırt, boyun ve koluna isabet eden 8 kurşunla ağır yaralanan E.T., ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. E.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KATİLİ YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olayın ardında kaçarak kayıplara karışan Emrah Ö.’nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çorum'da kadın cinayeti: ‘KADES butonuna bas’ diyen baldızını öldürdü!

Çorum'da kadın cinayeti: ‘KADES butonuna bas’ diyen baldızını öldürdü!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...