Tgrt Haber
23 Nisan 2019 20:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump ile bugünlerde görüşmemiz olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK'nın İstanbul ara kararıyla ilgili "Nihai kararı bekleyeceğiz" dedi. ABD Başkanı Trump ile bugünlerde görüşebileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine değişikliği iddiasıyla ilgili olarak, "Birileri istedi diye yaparsak istikrar kalmaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump ile bugünlerde görüşmemiz olabilir
recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde TBMM Şeref Salonu'nda düzenlenen resepsiyona katıldı.

Resepsiyonda gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD Başkanı ile bugünlerde görüşmemiz olabilir" dedi.

Kabinede değişiklik olacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine değişikliği iddiasıyla ilgili olarak, Birileri istedi diye yaparsak istikrar kalmaz" dedi.

Türkiye İttifakı'nın, Cumhur İttifakı'nın farklı bir versiyonu olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz şu anda 82 milyonu ayırarak konuşamayız. 82 milyonu biz bir ittifak içerisinde 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' olarak topluyoruz. Kastımız da budur." dedi.

YSK'nın İstanbul seçimlerine ilişkin kararı
YSK'nin İstanbul seçimlerine ilişkin kararıyla ilgili açıklamada bulunana Cumhurbaşikanı Erdoğan, " Karara yönelik herhangi bir yoruma girmeyeyim. Şu anda aklımda kaldığı itibarıyla 9 maddede itiraz vardı. Diğer 8'i üzerinde de onların incelenmesine ayrıca karar vermişler. 8 maddenin de incelenmesini şu anda izliyoruz. Onlar da tabii çok çok ciddi başlıklar. Onlar da incelendikten sonra nihai kararı bekleyeceğiz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...