Tgrt Haber
05 Haziran 2014 20:36

Cumhurbaşkanı Gül'e sevgi gösterisi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkçe Konuşan Ülkeler Zirvesi'ne katılmak için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, zirvenin son gününde Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Gül'e sevgi gösterisi
cumhurbaşkanı gül, abdullah gül, vatandaşlar,

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü ziyaret etti. Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Gül, Valilik ziyaretinin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne 1 kilometrelik yolu yürüyerek gitti. Valilik önünden Büyükşehir Belediye binası önüne kadar yaya olarak yürüyen Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Cumhurbaşkanı Gül, halkın sevgi gösterisine el sallayarak cevap verirken, yol üzerinde karşılaştığı küçük bir çocukla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, sık sık yolu vatandaşlar tarafından kesilen Cumhurbaşkanı Gül'ü yolda karşıladı. Gürün ve Cumhurbaşkanı Gül, belediye binasına kadar halkı birlikte selamladılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...