Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 18:13

"Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamına ulaştık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihracatta Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamlarına ulaştıklarını söyledi.

"Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamına ulaştık"
cumhurbaşkanı,recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bugün Sakarya'da hepsi birbirinden önemli projelerin açılışını gerçekleştirdik. Muhalefet temel atmama temelleri ile milletin karşısına çıkarken, biz pek çok yatırımı Sakarya'nın hizmetine sunduk. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu eserlerin Sakarya'ya kazandırılmasında emeği geçen kurum ve kuruluşları kutluyorum.

"TEŞKİLAT VARSA ZAFER VARDIR"

Teşkilatsız başarı olmaz. Teşkilat varsa zafer vardır. Ben de şu anda karşımda ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla bir teşkilat görüyorum. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil milletimize hizmet etmek için bulunuyoruz. Bu iddialarımızı sadece lafta bırakmıyoruz. Bugün elini vicdanını koyan herkes eski Türkiye ile yeni Türkiye, 2002'nin Sakarya'sı ile 2021'nin Sakarya'sı arasındaki farkı görüyor, takdir ediyor.

İHRACATTA REKOR

Bugün açıklanan haziran ayı ihracat rakamları, Türkiye'nin üretim kapasitesini ve özel sektörün dinamizmini bir kez daha ortaya koydu. Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık. Her bir vilayetimizde hizmetlerimiz kat kat artarken, küresel ölçekte de güçlü, sözünün ağırlığı olan ülke konumumuzu da perçinliyoruz. İleri demokrasi ve kalkınma hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik."

ANA MUHALEFETE SERT TEPKİ

Ana muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Türkiye'nin aleyhinde pozisyon aldığını söyleyip "Suriye'de PYD'li teröristlere arka çıktılar. Libya'da darbecilerin yanında saf tuttular. Arifiye'den, Kanal İstanbul'a, Doğu Akdeniz'den terörle mücadelemizde yerli ve milli duruş sergilemediler. Türkiye kalkınmasın, ekonomi büyümesin, uluslararası yatırımcı gelmesin diye her gün tehditlerin dozunu biraz daha arttırıyorlar. Bilinçaltlarına işlemiş ne kadar pislik varsa bizde de görmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN TEZGAHINA ASLA GELMEYECEĞİZ"

CHP'nin 2023'e giden süreçte 27 Mayıs darbesi öncesindeki siyasi iklime benzer biçimde Türk siyasetini kirletmeye çalıştığını kaydeden Erdoğan, "Vatandaşın siyaset kurumuna güvenini sarsarak vesayetçilere uygun ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Biz kuklayı da kuklacıyı da görüyoruz. CHP'nin bizi çekmek istediği tezgaha asla gelmeyecek, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...