Tgrt Haber

Asansörde darp, evinde taciz, işkence ve tecavüz girişimine tutuklama

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 May 2022 12:22 - Güncelleme : 25 May 2022 12:30
Asansörde darp, evinde taciz, işkence ve tecavüz girişimine tutuklama
adana,taciz,darp,şiddet,tehdit

Adana’da birkaç kez kendisine ‘merhaba’ diyen kadını darp eden, zorla evine girip günlerce alıkoyan ve tecavüz girişiminde bulunduğu öne sürülen Gökhan K., polis ekipleri tarafından yakalanmasının ardından tutuklandı.

Adana’da köpeklerini gezdirmeye çıktığında karşılaştığı Gökhan K.’ye birkaç kez ‘merhaba’ diyen Fide Uyarlar’ın hayatı kabusa döndü. Gökhan K.’nin zorla evine girdiğini, kendisini günlerce alıkoydu, çırılçıplak soyarak tecavüz girişiminde bulunduğunu, ailesiyle tehdit ettiğini ve şiddet uyguladığını öne süren Uyarlar, son olarak bu suçları kameralar ile ispatlayınca gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Asansörde darp, evinde taciz, işkence ve tecavüz girişimine tutuklama

5 FARKLI SUÇTAN TUTUKLANDI

Gürselpaşa Mahallesi'nde ikamet eden 42 yaşındaki Fide Uyarlar’ı taciz ettiği ve şiddet uyguladığı kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla dün yakalanan 45 yaşındaki Gökhan K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, "konut dokunulmazlığının ihlali", "alıkoyma", "taciz", "tehdit" ve "yaralama" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan Gökhan K, tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir sitede ikamet eden Fide Uyarlar, bir süre önce köpeklerini gezdirirken tanıştığı Gökhan K'den kendisine asansörde tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Gökhan K. de yaşanan olay sırasında Uyarlar’ın kendisine tokat attığını belirterek, kadın hakkında şikayette bulunmuştu.

Asansörde darp, evinde taciz, işkence ve tecavüz girişimine tutuklama

Binanın güvenlik kamerasına da yansıyan görüntüler üzerine Gökhan K. hakkında uzaklaştırma kararı verilerek tarafların uzlaşması sağlanmıştı. Uzlaşmanın ardından Uyarlar, 22 Mayıs akşamı evine balkon bölümünden zorla girerek kendisine şiddet uyguladığını ve tecavüz girişiminde bulunduğunu ileri sürdüğü Gökhan K'den tekrar şikayetçi olmuştu.

Evdeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Gökhan K'yi gözaltına almıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...