Tgrt Haber

Datça'da feci kaza! Minibüs şarampole yuvarlandı: 3'ü çocuk 5 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ekim 2023 10:20 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 10:22
Datça'da feci kaza! Minibüs şarampole yuvarlandı: 3'ü çocuk 5 yaralı
kaza,datça

Marmaris'ten Datça'ya doğru giden minibüs, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

Muğla'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası korku dolu anlar yaşattı. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza Datça Emecik Mahallesi, Balıkaşıran mevkiinde meydana geldi. M.G. (41) idaresindeki 48 R 6880 plakalı araç, Marmaris istikametinden Datça istikametine seyir halinde iken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu.

3'Ü ÇOCUK 5 KİŞİ YARALI

Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, İtfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü M.G.(41) ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan E.G.(36), H.G.(7), A.G.(10) ve H.G.(6 Aylık) isimli kişiler yaralandı.

Marmaris Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...