Tgrt Haber
24 Aralık 2021 11:38

Dayakçı öğretmen Ali Rıza Yücel'den şoke eden savunma: Hap kullanıyordum

Aksaray'da öğrencisini sınıftan çıkarıp koridorda öldüresiye döven matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel'in ifadesi ortaya çıktı. Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın başrolü Yücel, psikolojik sorunları olduğunu ve hap kullandığını söyleyerek "Bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim" dedi.

Dayakçı öğretmen Ali Rıza Yücel'den şoke eden savunma: Hap kullanıyordum
ali rıza yücel,aksaray,matematik öğretmeni,dayak,şiddet

Aksaray Ortaköy’de çekildiği öne sürülen görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla ülke gündemini sarsan 'okulda şiddet' olayında yeni bir gelişme yaşandı. Öğrencisini sınıftan çıkartarak koridorda öldüresiye döven Ali Rıza Yücel'in ifadesinde psikolojik sorunları olduğunu iddia ettiği ortya çıktı. Hap kullandığını ancak o gün hapını içmeyi unuttuğunu söyleyen Yücel, bunları nasıl yaptığına kendisinin de anlam veremediğini söyledi.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde, matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel'in 5. sınıf öğrencisi S.T.K'yi tekme-tokat dövdüğü anlara ilşikin görüntüler, herkesin tepkisini çekti. Dayakçı öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı ve görevinden el çektirildi. Hakkında 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle deva açılan Yücel hakkında idari soruşturma sürerken, öğretmenin ifadesine ulaşıldı.

Dayakçı öğretmen Ali Rıza Yücel'den şoke eden savunma: Hap kullanıyordum
Öğretmen Ali Rıza Y.'nin 1 gün gözaltında tutulduğu belirtilirken Valiliğin yaptığı açıklamada, soruşturma sürecinin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

"KENDİMİ KAYBETMİŞİM, 1-2 TOKAT ATTIM ZANNETTİM"

Sabah’ın haberine göre, Ali Rıza Yücel ifadesinde, psikolojik sorunları olduğunu öne sürerek şöyle konuştu:

"Psikolojik rahatsızlığım var. O nedenle ilaç kullanıyorum. O gün ilaç kullanmayı unutmuşum. Bana hırsız dedi ve küfür etti. Bende kendimi kaybetmişim. 1-2 tokat attım zannettim. Görüntüleri izleyince bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Olay nedeniyle üzgünüm"

Dayakçı öğretmen Ali Rıza Yücel'den şoke eden savunma: Hap kullanıyordum
Videonun yayılmasının ardından sosyal medyada #AliRızaYTutuklansın etiketiyle kampanya başlatıldı. 

"BUNDAN SONRASI YARGININ İŞİ"

Baba Duran K. da, "Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Ne kadar çok ceza alırsa o kadar iyi olacak. Onun bir daha öğretmenlik yapmasını istemiyoruz. Biz ilk başta görüntüleri görünce bir iki tokat attı zannetmiştik. Hatta olabilir diye düşünmüştük. Ama görüntüleri izleyince şok geçirdik. Bu yapılanlar bir çocuğa değil büyük bir insana bile yapılmaz. Kendisi bile 1-2 tokat attım zannetmiştim meğer daha çok vurmuşum demiş. Çocuğumun durumu da iyiye gidiyor. Psikolojik destek almaya başladık. Devletimizin sağ olsun ilk günden beri yanımızda. Bundan sonrası yargının işi" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...