Tgrt Haber
09 Temmuz 2022 15:54 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 16:05

Denizli'de katliam gibi kaza: Feci şekilde can verdi

Denizli'nin Tavas ilçesinde aynı yönde giden iki araç feci şekilde çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında bir kışı araç içinde sıkışarak can verdi. Kazada yaralanan 7 kişi ise hastaneye sevk edildi.

Denizli'de katliam gibi kaza: Feci şekilde can verdi
kaza,ölüm

Denizli'nin Tavas ilçesi Samanlık mahallesinde meydana gelen trafik kazasında edinilen bilgilere göre, Denizli Muğla Karayolunda aynı yöne seyir halinde olan Mustafa Kızılkaya idaresindeki araç, Furkan Metin yönetimindeki araçla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken olay yerine gelen sağlık ekipleri araçta sıkışan sürücü Mustafa Kızılkaya’nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Kızılkaya’nın cenazesi sağlık ekipleri tarafından morga kaldırıldı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Meydana gelen kazada, sürücü Furkan Metin ve yolcu konumunda bulunan Buse Metin, Yağız Ali Metin ile diğer otomobilde bulunan Mehmet Kızılkaya, Nazif Kızılkaya, Kazım Emre Gökçek, Kübra Nadide Felek yaralı olarak ambulansla Tavas Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...