Tgrt Haber

Depremde hayatını kaybeden özel harekat polisi ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Şubat 2023 15:19 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 15:27
Depremde hayatını kaybeden özel harekat polisi ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı
hatay,deprem

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan binada hayatını kaybeden özel harekat polisi ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Kahramanmaraş’taki depremin ağır yıkımı ile boğuşuyor. 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremin ağır hasara yol açtığı Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan binada Özel Hareket Polisi Şaban Gümüşbaş, eşi Ayşe ve 2 yaşındaki Miraç hayatını kaybetti. Gümüşbaş ailesinin cansız bedenleri enkaz altından çıkartıldı. 32 yaşındaki Gümüşbaş'ın eşi Ayşe ve 2 yaşındaki oğlu, memleketi Şanlıurfa'da toprağa verildi. Özel Hareket Polisi Gümüşbaş'ın cenazesi de memleketi Kırıkkale'ye getirildi.

ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Nur Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, annesi Saadet, babası Mehmet, kardeşi polis memuru Ersin ve öğretmen ablası Demet, gözyaşlarını tutamadı. Oğlunun Türk bayraklı tabutuna sarılan annenin feryadı ise yürekleri dağladı. Öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özel Hareket Polisi Gümüşbaş, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, polis memurları, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...