Tgrt Haber

Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu: Depremde ölen polis baba ve 2 çocuğuna acı veda

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Şubat 2023 13:06 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 13:20
Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu: Depremde ölen polis baba ve 2 çocuğuna acı veda
Deprem,,Deprem bölgesi,,Adıyaman,Son dakika,Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde de büyük yıkıma neden olan depremlerde binlerce insan hayatını kaybetti. Adıyaman'da enkaz altından cansız bedenleri çıkarılan polis memuru Hüseyin Dirken ve 2 çocuğu bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor. Türkiye'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden en çok etkilenen illerden biri Adıyaman'da İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 35 yaşındaki polis memuru Hüseyin Dirken, eşi Cansu ve çocukları Elçin (11) ile Oğuzhan (5) da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Ekiplerin çalışması ile enkazdan cansız bedenleri çıkarılan aileden baba ile 2 çocuğunun naaşları memleketi Mersin'in Erdemli ilçesine getirildi. Türbe Mezarlığı'nda baba ve çocukları için tören düzenlendi. Öz geçmişi okunan polis memuru ve çocuklarının cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü.

Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu: Depremde ölen polis baba ve 2 çocuğuna acı veda

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Daha önce Ankara, İstanbul, Tokat'ta da görev yapan 14 yıllık polis memuru ile çocukları gözyaşları arasında toprağa verildi.Törene Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, emniyet mensupları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...