Tgrt Haber

Dilan Polat'a bir şok da İBB'den! Tüm reklamları teker teker söküldü 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2023 21:05 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 21:19
Dilan Polat,İBB,reklam,otobüs

Lüks yaşantısı ve hakkındaki iddialarla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Dilan Polat'a ait markanın reklamları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait İETT araçlarından teker teker söküldü.

Dilan Polat ailesine ait kişisel bakım ve kozmetik markasının reklamları yer aldığı İBB araçlarından söküldü. 

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan, ayrıca sosyal medyada günlerdir gündemde yer alan Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks harcamaları sosyal medyada bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. 

Olaylar zinciri sonucunda Dilan Polat ve ailesi, kamuoyu ve medyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dilan Polat'ın eşi ile ilgili ortaya atılan iddialar, kendisi ve ablası tarafından yapılan açıklamalar ve sonrasında yaşadığı sağlık sorunları da büyük dikkat çekiyor.  

Polat ailesinin avukatlarının magazin programına konuk olarak merak edilen sorular karşısında açıklamalarda bulunması ve "4 firması var şahsı var tek tek önümde olması lazım tahmini nereden baksan 7 milyona yakın vergi ödemiştir" sözleri ise herkesi şaşırtmıştı.  

İBB'DEN DİLAN POLAT'A ŞOK 

İETT otobüslerinde Polat ailesine ait olan Rise and Shine kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markanın reklamlarının söküldüğüne ait videolar sosyal medyada viral oldu. 

İBB Haber sayfası, markaya ait reklam afişlerinin İBB otobüslerinden söküldüğü anlara ilişkin görüntüleri paylaştı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...