Tgrt Haber
03 Aralık 2018 14:05

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün Ankara'da yaşamını yitiren Endonezyalı diplomat Sebastionus Sayoga Kadarısman için taziye dileklerini mevkidaşı Retno Marsudi'ye iletti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya Dışişleri Bakanı ile görüştü
çavuşoğlu,endonezya

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile telefonda görüşerek dün Ankara'da hayatını kaybeden Endonezyalı diplomat Sebastionus Sayoga Kadarısman için başsağlığı diledi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu Endonezyalı mevkidaşı ile görüşmesinde taziyelerini iletti.

Endonezya'nın Ankara Büyükelçiliğinde elçi yardımcısı olarak görev yapan Kadarısman, dün İstanbul'dan Ankara Esenboğa Havalimanı'na geldiğinde rahatsızlanmış, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...