Tgrt Haber

Dönüş çilesi başladı! Kilometrelerce kuyruk şimdiden oluştu…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 Temmuz 2023 07:23 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 07:24
Dönüş çilesi başladı! Kilometrelerce kuyruk şimdiden oluştu…
kurban bayramı,dönüş,trafik

Son dakika haberi: Kurban Bayramı tatilinden dönüş yolculuğu başladı. Yollarda yoğunluklar oluşurken kilometrelerce uzun kuyruk meydana geldi. Trafik zaman zaman durma noktasına gelirken hafta sonu boyunca bu tarz görüntülerin gelmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından milyonlarca vatandaş gerek tatil beldelerine gerek ise memleketlerine adeta akın etti. Megakentlerde yollar boş kalırken trafik yoğunluğu hiç olmadık şekilde düşük kaldı. Kurban Bayramı’nın son gününde milyonlarca vatandaş geri dönmek için yola koyuldu.

KİLOMETRELERCE KUYRUK…

Dönüş yolculuğunun devam ettiği yurt genelinde Karadeniz kentlerini Anadolu Otoyolu'na bağlayan D-100 kara yolunun Karabük kesiminde, Eskipazar ilçesi sınırlarındaki 13 kilometrelik bölümde trafiğin yavaşladığı görüldü.

Sakarya, Kocaeli ve İstanbul gibi illere gitmek isteyenlerin kullandığı Kemikli rampalarında kontrollerini aralıksız sürdüren Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri kurallara uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Trafikte tatil dönüşü yoğunluğunun sürmesi bekleniyor.

Dönüş çilesi başladı! Kilometrelerce kuyruk şimdiden oluştu…

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...