Tgrt Haber

Dünyanın en iyi havalimanları listesi açıklandı: Türkiye iki ayrı kategoride birinci

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Globaltravelerusa
08 Haziran 2022 16:18 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 16:27
Dünyanın en iyi havalimanları listesi açıklandı: Türkiye iki ayrı kategoride birinci
İstanbul Havalimanı,Global Traveler

Seyahat dergisi Global Traveler tarafından bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen "2022 Leisure Lifestyle Awards"da İstanbul Havalimanı iki ödül aldı. 

ABD merkezli seyahat dergisi Global Traveler tarafından bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen "2022 Leisure Lifestyle Awards"da İstanbul Havalimanı iki ödül birden aldı. İGA,  'En İyi Aktarma Havalimanı' ve 'En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı' ödüllerine layık görüldü.

Aldıkları 'En İyi Aktarma Havalimanı' ödülünün İstanbul Havalimanı'nın bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olan konumunu daha da güçlendirdiğinin altını çizen  İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, "Bu iki değerli ödül için Global Traveler okuyucularına teşekkür ediyorum. "2019'da henüz ilk yıllarımızda Global Traveler okuyucuları Leisure Lifestyle ödüllerinin 'Üstün Yenilik' kategorisinde bizi 'Özel Başarı Ödülü'ne layık görmüştü. O günkü beğeni ve güvenlerinin bugün artarak karşılık buluyor olmasından mutluluk duyuyoruz" dedi. 

ÖDÜLLER OKUYUCULARIN OYLARIYLA BELİRLENİYOR

Global Traveler'ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği anket kapsamında okuyucular deneyimleri çerçevesinde seyahatle ilgili hizmetleri, destinasyonları, otelleri, havayollarını ve gemi seyahatlerini oylarken; sonuçlar da dünyanın en iyilerini belirliyor. Birinci olduğu sıralamada İGA İstanbul Havalimanı'nı 'En İyi Aktarma Havalimanı' alanında dünyanın en işlek havalimanlarından biri olan Miami Uluslararası Havalimanı ve dünyanın en iyi havalimanları arasında gösterilen Singapur Changi Havalimanı takip ediyor. 

 

Kaynak: Globaltravelerusa
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...