Tgrt Haber

Düzce’deki deprem sonrası Bolu’da 20 kişi yaralandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Kasım 2022 07:09 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 07:18
Düzce’deki deprem sonrası Bolu’da 20 kişi yaralandı!
bolu,deprem,düzce

Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem birçok ilde hissedildi. Bolu’da yaşanan sarsıntı nedeniyle kentte 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Türkiye, Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki  deprem ile sallandı. Birçok ilde hissedilen  deprem  nedeniyle vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Deprem sonrasında İzzet Baysal Caddesi'nde toplanan vatandaşlara Bolu Valisi Erkan Kılıç "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

BOLU’DA 20 VATANDAŞ YARALANDI

Vatandaşların daha önce yaşanan depremlerden dolayı ister istemez bu olaylarda tepki verdiğini anlatan Kılıç, "Vatandaşlarımızın bazıları dışarıya çıkmış. Çok şükür herhangi bir can kaybı yok. Bir kişi 3'üncü kattan atlama neticesinde yaralandı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor, hayati tehlikesi yok. Onun dışında ufak tefek panikle beraber 20 vatandaşımız yaralandı." diye konuştu. Kılıç, bazı binalarda ufak tefek çatlakların olduğunu belirterek, "Daha çok sıva düşmesi. O tür bilgiler geldi. Çok ciddi değil. Tarama çalışmaları devam ediyor." dedi.

BOLU’DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Öte yandan Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada, "Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...