Tgrt Haber
11 Nisan 2024 09:04 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 12:06

Ekipler bayram dönüşü için hazır: Trafik tedbirleri alındı

İstanbul'da trafik ekipleri, bayram tatili dönüşü herhangi bir olumsuz yaşanmaması için gerekli tedbirleri almaya başladı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
Ekipler bayram dönüşü için hazır: Trafik tedbirleri alındı

Bayram sonrası yaşanan İstanbul'a dönüş trafiği vatandaşlar için adeta çileye dönüşüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü de Ramazan Bayramı tatili ile eğitim-öğretim ikinci dönem ara tatilinin 5-15 Nisan tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle megakentte bazı tedbirler alındı.

AĞIR TONAJLI ARAÇLARA İZİN VERİLEMEYECEK!

D-100, O-7 Kuzey Marmara ve TEM gibi ana yollar ile bağlantı noktalarında, 13-14 Nisan'da yoğun trafik ve kazaların önlenmesi için ağır tonajlı araçların çıkışı engellenecek.

Ekipler bayram dönüşü için hazır: Trafik tedbirleri alındı - 1. Resim

Alınan bu kararla birlikte; tır garajları, gümrük sahaları, limanlar ve antrepolar gibi noktalardan çıkışlar kısıtlanacak. Bu sayede trafik akışı düzenlenerek olumsuz etkiler en aza indirilecek.

Ekipler bayram dönüşü için hazır: Trafik tedbirleri alındı - 2. Resim

YASAK 15 NİSAN SABAHINA KADAR SÜRECEK

14 Nisan Pazar saat 05.00'ten 15 Nisan Pazartesi saat 05.00'e kadar kamyon, tır, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların girişlerine de izin verilmeyecek.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...