Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 14:55

Elmalı Davası'nda yeni gelişme: Üvey baba konuştu

Türkiye'nin kanını donduran Antalya’daki Elmalı Davası’nda tepkilerin odağındaki üvey baba konuştu. İstismar iddialarını reddeden Rahmi Akman aksine çocuklara babalık yaptığını söyledi. Kendini aklamak için oğluyla ilgili dehşete düşüren açıklamalar yapan annenin hesabı ise paylaştığı belgeler nedeniyle engellendi.

Elmalı Davası'nda yeni gelişme: Üvey baba konuştu
elmalı davası,antalya,cinsel istismar

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde 6 ve 9 yaşındaki iki kardeşin cinsel istismara uğramasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Olayı ortaya çıkaran babaanne eski gelini ve eşini suçlarken, anne ise babaanneye tepki gösterdi.

"O ÇOCUKLARA BABALIK YAPTIM"

Çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen üvey baba Rahmi Akman suçlamaları reddederek kendini şu sözlerle savundu: Adli tıp raporlarında istismara dayanak hiçbir şey yok. Ben o çocuklara babasının yapmadığı babalığı yaptım, Vermediği sevgiyi verdim. O çocuklara annesiyle beraber sahip çıktım.

"LİNÇ ETMEYİN"

Oğlu ve gelininin arkasında olduğunu söyleyen Rahmi Akman'ın annesi Hatice Akman da “Oğluma helal süt emdirmiş bir anneyim. Oğlum gelinimin çocuklarına babalık yaptı. Oğlumu, gelinimi linç etmeyin” açıklamasında bulundu.

"KORKU İÇİNDELER"

Çocukların yanında olduğu babaanne ise “Çocuklar korku içindeler. Orada gördükleri işkence, tehdit, istismar büyük travma uyandırmış. Bir kişi yan da baksa irkiliyorlar. Yaşadıklarını unutturmaya çalışıyoruz” diyerek torunlarının hala travmadan kurtulamadığını anlattı.

Türkiye'nin konuştuğu anne Merve Akman twitter hesabından kendini aklamak için dava dosyalarını paylaştı. Oğluyla ilgili İddialarıyla kan donduran annenin hesabındaki belgelere erişim engellendi. Anneye tepki yağarken yayınlanan raporlar ise akılları karıştırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...