Tgrt Haber
08 Aralık 2023 23:47 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 23:58

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza! Vatandaşlar soğuk havada zorluk yaşadı 

İstanbul'da yoğun kullanılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında meydana gelen teknik arıza, vatandaşları soğuk havada mağdur etti. Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, tramvay seferlerinin Eminönü-Ayvansaray ve Silahtarağa Mahallesi-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında sürdüğü belirtildi. Vatandaşlar, akşam saatlerinde evlerine dönerken arızadan kaynaklanan zorluklarla karşılaştı.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Eminönü,,,

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza vatandaşları soğuk havada mağdur etti. Teknik arıza sebebiyle sefer yapılamayan Ayvansaray-Silahtarağa Mahallesi istasyonları arasında, Metro İstanbul tarafından ücretsiz ring otobüsleri ile hizmet sağlanacağı duyuruldu.

Ring otobüslerinin sık aralıklarla geçmemesi nedeniyle duraklarda uzun kuyruklar oluştu. Soğuk havada bekleyen vatandaşların mağduriyeti, kameralar aracılığıyla görüntülendi. 

VATANDAŞLAR MAĞDUR OLDU

Yaşanan aksaklık nedeniyle, İstanbul'da toplu taşıma kullanan binlerce kişi, gecikmeler ve uzun bekleyişlerle karşılaşarak evlerine geç ulaştı.

Metro İstanbul yetkilileri, arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ve en kısa sürede normale dönmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...