Tgrt Haber

Emniyet şeridini ihlal edenler ihbara giden itfaiye şoförünü çıldırttı!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 16:19 - Güncelleme : 04 Mart 2024 16:19
,istanbul

İstanbul'da itfaiye şoförü kaza ihbarına gitmeye çalışırken emniyet şeridini ihlal eden sürücülere tepki gösterdi. O anları cep telefonu kamerası kayıt altına aldı.

İstanbul'da Sultangazi Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde 2 Mart'ta meydana gelen trafik kazası ihbarına gitmeye çalışan itfaiye aracı, emniyet şeridini kullanmak isterken önündeki araçların şoförlerine tepki yağdırdı. Güçlükle giden itfaiye aracının içindekiler kural ihlali yapanları kayıt altına aldı.

İtfaiye aracındakiler tarafından çekilen görüntüde, siren çalarak ve anons ederek emniyet şeridinin boşaltılmasını isteyen sürücünün, "Emniyet şeridini boşaltın, itfaiyeye yol verelim, kaza var", "Ne işin var senin emniyet şeridinde, yanaş sola", "Sola yanaşın" gibi uyarıları yer aldı. Görüntüde, bazı araçların uzun süre emniyet şeridinde kalması da bulunuyor.

Emniyet şeridini ihlal edenler ihbara giden itfaiye şoförünü çıldırttı! - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...