Tgrt Haber
20 Temmuz 2016 22:18

Erdoğan, 'TSK içinde belli bir grup bunu yaptı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içerisinde belli bir grup bunu düzenledi. Ama açık olan bir şey var ki onlar azınlıkta." dedi.

Erdoğan, 'TSK içinde belli bir grup bunu yaptı'
erdoğan

El Cezire Televizyona konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içerisinde belli bir grup bunu düzenledi. Ama açık olan bir şey var ki onlar azınlıkta. Bir azınlığın çoğunluğa hükmetmesine zaten müsade edemezdik. Biz de gerekli bütün adımları atmak suretiyle bunun önüne geçmeye çalıştık." diye konuştu.

El Cezire Televizyona konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içerisinde belli bir grup bunu düzenledi. Ama açık olan bir şey var ki onlar azınlıkta. Bir azınlığın çoğunluğa hükmetmesine zaten müsade edemezdik. Biz de gerekli bütün adımları atmak suretiyle bunun önüne geçmeye çalıştık." diye konuştu.

"Biz de devlet ve halk olarak el eleyiz"

Fetullahçı Terör Örgütü devletin içinde paralel bir yapı oluşturduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Darbe girişimini yaptıklarında başarılı olamadılar ama önümüzdeki günler ve haftalar içinde eminim ki bazı fikir ve planlarını kendi gelecekleri için onlar da yapacaklardır. Ama biz de devlet ve halk olarak el eleyiz ve bu tip insanlara örgütlere karşıyız. Biz el ele oldukça, halkla birlikte oldukça tanklar sonuç alamayacaktır zaten de alamamıştır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...