Tgrt Haber

Eren Bülbül'ü oynayan Taşdelen'den ağlatan sözler: Annesi beni oğluna çok benzetiyordu, bana sarılıp ağlıyordu

15 Ocak 2022 12:38
Eren Bülbül'ü oynayan Taşdelen'den ağlatan sözler: Annesi beni oğluna çok benzetiyordu, bana sarılıp ağlıyordu
Trabzon,PKK,Eren Bülbül,Şehit

Trabzon’da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminde oynayan Ahmet Eren Taşdelen, Eren Bülbül’ün annesinin kendisini Eren’e çok benzettiğini ve sürekli sarılıp ağladığını söyledi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 2017 yılında terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit edilmişti. PKK üyelerinin bir eve girerek erzak çaldığını gören Eren Bülbül, durumu güvenlik güçlerine haber vermiş ve evi göstermek için ekiplerle birlikte gitmişti. PKK’lıların hain saldırısı sonrasında Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik şehit edilmişti.

Hayatı filme uyarlanan Eren Bülbül'ün 9 yaşındaki halini 7 yaşındaki Ahmet Eren Taşdelen oynadı. 44 günlük süren çekimde çok duygulandığını ve gururlandığını söyleyen Taşdelen, Eren Bülbül'ün annesinin kendisini Eren'e çok benzenttiğini ve sürekli sarılıp ağladığını söyledi. 

"BANA SARILIYORDU VE ÇOK FAZLA AĞLIYORDU"

2. Sınıf öğrencisi olan Ahmet Eren Taşdelen, “İlk oyunculuğa 1.5 yaşında başladım. Daha sonra ‘Tatlı İntikam’ dizisinde oynadım. Dizi, film ve reklam çekimlerinde oynuyorum. En son ‘Kesişme: İyi Ki Varsın Eren’ filminde oynadım. Bu filim için elemeler yapıldı ve milyonlarca kişi arasından ben seçildim. Eren karakterini canlandırdığım için çok duygulandım ve üzüldüm. Eren, çok küçük yaşta ölmüş. Eren Bülbül’ün annesi Ayşe teyze beni oğluna çok benzettiği için beni çok seviyordu. Bana sarılıyordu ve çok fazla ağlıyordu. Çekimler 44 gün sürdü. Beni en çok zorlayan kar ve ağaca çıkma sahnemdi. Ağaç sahnesinde 12 saat ağaçta kaldım” dedi.

Eren Bülbül'ü oynayan Taşdelen'den ağlatan sözler: Annesi beni oğluna çok benzetiyordu, bana sarılıp ağlıyordu
Taşdelen, Eren Bülbül'ün annesinin kendisini Eren'e çok benzenttiğini ve sürekli sarılıp ağladığını söyledi. 

“İYİ Kİ VARSIN EREN, KALBİMİZDESİN”

Büyüyünce oyunculuğa devam etmek istediğini söyleyen Taşdelen, “Ayrıca futbolcu ve bilim adamı da olmak istiyorum. Eren Bülbül karakterini canlandırdığım için çok fazla mutluluk ve gurur duyuyorum. Eren Bülbül demişti ki ‘biri de çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren’. Biz buradan şunu söylüyoruz; iyi ki varsın Eren, kalbimizdesin” diye konuştu.

Eren Bülbül'ü oynayan Taşdelen'den ağlatan sözler: Annesi beni oğluna çok benzetiyordu, bana sarılıp ağlıyordu

“BİZİM İÇİN NORMAL BİR FİLM OLMADI”

Eren’in oyunculuk mesleğini sevdiğini söyleyen anne Taşdelen “Eren’in rolü sonuçlanana kadar büyük bir heyecanla bekledik. Trabzon’a gitmeden ve o hayatı yaşamadan kimse o duyguyu bilemez. Eren öldüğünce çok üzüldük, içimiz sızladı ama belki ikinci gün unutmuştuk. Oraya gittikten sonra bu olayın ne kadar büyük bir olay olduğunu, ne acılar yaşandığını gördük. Bu olay bizim için daha fazla anlam kazandı. Oğlumun böyle bir karakteri oynaması çok önemli. 30 sene sonra bile filmi seyrettiği zaman çok farklı duygular içerisinde olacak. Bu bizim için normal bir film olmadı. Gerçekten yaşamış birini canlandırmak çok farklı bir olay. Sinemada oğlumu seyretmek çok güzel, mutlulukla seyrediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi, Eren Bülbül'ün doğum gününde 1 Ocak 2022'de vizyona girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...