Tgrt Haber
23 Haziran 2019 18:45

Esenler seçim sonuçları son dakika Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? 23 Haziran Esenler seçim sonuçları öğren

Esenler seçim sonuçları öğren. 23 Haziran 2019 yerel seçiminde Esenler'de oy verme işlemi sona erdi. Esenler seçim sonuçları açıklanıyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Esenler yerel seçim sonuçları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Esenler seçim sonuçları son dakika Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? 23 Haziran Esenler  seçim sonuçları öğren
esenler seçim sonuçları,esenler

İstanbul tekrarlanan seçim için sandık başına gitti. Saat 17:00 itibariyle tüm sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Esenler seçim sonuçları haberimizde olacak. Esenler'de seçimi kim kazandı? Binali Yıldırım Esenler oy oranı ve Ekrem İmamoğlu Esenler oy oranı haberimizde olacak. 

23 Haziran 2019 Esenler Yerel Seçim Sonuçları oy oranı ne. İBB başkanlığı için Cumhur İttifakı ve AK Parti Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı ve CHP Adayı Ekrem İamamoğlu'nun yarıştığı İstanbul seçimlerinde Esenler ilçe seçim sonuçlarına https://www.tgrthaber.com.tr/2019-yerel-secim/istanbul-esenler-ilce-secim-sonuclari-34 buradan ulaşabilirsiniz.

ESENLER SEÇİM SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...