Tgrt Haber

Esenyurt'ta maganda dehşeti! 2 kişinin öldüğü silahlı kavga kameralara yansıdı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Temmuz 2023 23:09 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 10:22
esenyurt

Esenyurt’ta bir iş yerinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın görüntüleri izleyenlerin kanını dondurdu. Olayla ilgili 1 kişinin ise gözaltına aldığı bildirildi.

Esenyurt'ta bir iş yerinde 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın görüntüleri izleyenlerin kanını dondurdu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre olay dün saat 23.30 sıralarında Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir dükkanda yaşandı. 

Araçla iş yerinin önüne gelen 4 şehir eşkiyası, dükkanı bastı. Dükkanda çıkan tartışma sonrası magandalar, içeride bulunan Batuhan Bayındır (20),  Yunus Emre Erzen (24) ve Yusuf Erzen'in üzerine adeta şarjörü boşalttılar. 

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı kavgada Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen vurularak hayatını kaybederken, Yusuf Erzen ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Olayla ilgili 1 kişinin ise gözaltına alındığı öğrenildi. Öte yandan yaşanan silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iş yerinde Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen bulunduğu sırada 4 kişinin geldiği ve tartışma yaşandığı görüldü. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli şahısların silahlarını kullandığı kan donduran anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...