Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 10:32 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 10:37

Eşinin boşanma kararına dayanamadı, intihar etti

Maltepe’de boşanma aşamasında olan M.Ç., ayrı yaşadığı eşine intihar edeceğine ilişkin mesajlar attı. Bunun üzerine endişelenerek eşinin evine giren kadın, polislerin yardımıyla girdiği evde eşinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Eşinin boşanma kararına dayanamadı, intihar etti
intihar,maltepe

Maltepe’de boşanma aşamasındaki M.Ç., eşine intihar edeceğine ilişkin mesajlar attıktan sonra canına kıydı. Endişelenerek polis ekipleriyle M.Ç.’nin evine giren kadın, eşinin cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi.

Eşinin boşanma kararına dayanamadı, intihar etti

KAPIYI AÇAMAYINCA POLİSE HABER VERDİ

Maltepe’de Fındıklı Mahallesinde dün yaşanan olayda, moto kuryelik yapan ve boşanma aşamasında olan M.Ç., iddiaya göre eşine intihar edeceğine dair mesajlar attı. Aldığı mesajlar ile endişeye kapılan kadın, eşinin bulunduğu eve geldiğinde kapıyı açamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çatı katta bulunan evin çatı kısmında bulunan girişinden eve girdiğinde M.Ç'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Eşinin boşanma kararına dayanamadı, intihar etti

İŞ ARKADAŞLARI EVİN ÖNÜNDE TOPLANDI

M.Ç’nin kendisi gibi moto kuryelik yapan arkadaşları da haberi alınca evinin önüne geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından M.Ç’nin cenazesi olay yerinden götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...