Tgrt Haber
01 Haziran 2022 15:23 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 15:41

Balkondan düşen çocuğu havada yakaladılar! Esnafın dikkati çocuğu hayatta tuttu

İstanbul'da evlerinin balkonundan sarkan 2 yaşındaki çocuk, çevredeki esnafın dikkat sayesinde ölümden döndü. Kendisini 3. kattan boşluğa bırakan çocuğu esnaf havada yakaladı. Yaşanan o korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Zeytinburnu,Çocuk

İstanbul Zeytinburnu'nda yaşanan olayda, 2 yaşındaki yabancı uyruklu Muhammet Tareel isimli çocuk, bir apartmanın 3. katındaki evlerinin balkonundan aşağı doğru sarkmaya başladı.Balkondan sarkan çocuğu son anda fark eden esnaf, hemen apartmanın altına koştu.

BETON ZEMİNE ÇARPMADAN YAKALANDI

Çevredeki insanlarında tişörtlerini ve kollarını açarak çocuğu yakalamak için hazırlık yaptı. Aşağı doğru sarkan çocuk kısa süre sonra balkondan düştü. Apartmanın altından bekleyen esnaf düşen çocuğu beton zemine çarpmadan havada yakaladı.

KOKRU DOLU ANLARA KAMERALARA YANSIDI

Yaşanan olayın ardından 2 yaşındaki çocuk, ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonucunda durumunun iyi olduğu anlaşılan çocuk evine geri getirildi. Yaşanan olay ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Balkondan düşen çocuğu havada yakaladılar! Esnafın dikkati çocuğu hayatta tuttu

"OLAY 8 SANİYE İÇİNDE OLDU"

Düşen çocuğu kurtaranlardan Doğan Gümüştaş, “Biz burada oturuyorduk. Bir arkadaşımız çay içiyordu. Bir bağırış sesi oldu. Baktığımızda çocuk sarkmıştı. Sonra beraber koştuk. Olay 8 saniye içinde oldu. Gittik, yakaladık. Çocuk sağ salim, bir şeyi yok. Aile bir süre dışarı çıkmadı. Herhalde bir şeye dalmışlardı. Çocuğun amcası geldi. Hastaneye götürdüler. Üçüncü kattan düşseydi ölmese bile hasar görürdü. Ailesi para verdi. Almadık. Teşekkür ettiler” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...