Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 12:21 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 12:33

Şişli'de hareketli saatler! Evini ateşe verdi, intihara kalkıştı: İtfaiyecinin ani refleksi hayatta tuttu

Şişli'de evini ateşe verdikten sonra intihara kalkışan genci itfaiyenin refleksi kurtardı. Psikolojik sorunları olduğun öğrenilen ve balkona çıktıktan sonra atlamaya çalışan genç, itfaiye erinin yaptığı hamleyle kurtulurken olay güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Şişli'de hareketli saatler! Evini ateşe verdi, intihara kalkıştı: İtfaiyecinin ani refleksi hayatta tuttu
Şişli,intihar

Şişli İzzetpaşa mahallesi Okul Arası sokakta meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Niyazi A., anne ve babasıyla tartıştıktan sonra yaşadıkları daireyi ateşe verdi. Evden dumanlar çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Ancak psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Niyazi A. itfaiye erlerine izin vermemesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İkna çabalarının da sonuçsuz kaldığı oalyda Niyazi A., balkona çıkarak, intihar edeceğini söyledi. İtfaiye ekipleri trafından atlama yatağı açılırken bir polisin içeri girmeye çalıştığını gören Niyazi A. atlamak için balkonun kenarına geldi.

Tanık olan herkesin nefeslerini tutarak izlediği intihar girişiminde, bir itfaiye erinin öngörüsüyle genç kurtarıldı. Gencin atladığını gören bir itfaiye eri, yola düşeceğini hesaplayarak atlama yatağını düşeceği yöne doğru çekti. Niyazi A., itfaiye erinin bu ani refleksi sayesinde yere düşüp ölmekten kıl payı kurtuldu.

Niyazi A., gözaltına alınırken sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Niyazi A.’nın ardından anne ve babası da ifade vermek üzere emniyete çağrıldı.

DAHA ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Ayrıca Niyazi A.’nın bir dönem spor hocalığını yaptığı ve geçtiğimiz yıl da intihara kalkıştığı öğrenildi. Olayla ilgili konuşan Halil Durna, “Daha önce de geçen sene bir olay yaşanmıştı. Kendisi sporcu bir çocuk. Daha önceki senelerde annesi ile ilgili bir sorun çıkarttı. Geçen sene bireysel olarak bir sorun çıkarttı. Bu sene de yine aynı olay meydana geldi. Fakat geçen sene atlamamıştı" diye konuştu.

Niyazi A.'nın geçtiğimiz yıl mart ayında da benzer bir olay gerçekleştirirken balkona çıkarak, "Burayı patlatacağım. TSK gelecek, jandarma helikopteri gelecek, askeriye gelecek ben aşağıya inmem" dediği ve sonrasında gözaltına alındığı da öğrenildi.

Öte yandan olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...