Tgrt Haber
02 Ekim 2023 00:34 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 00:46

Fahrettin Altun, terörle mücadelede medyayı uyardı

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın Kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı düzenlendi. umhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başarılı hava harekatları ile teröre göz açtırmamaya devam edileceğini söyledi. Altun, medyanın reyting uğruna kamu çıkarını ve vatandaşların güvenliğini göz ardı edecek davranışlardan kaçınması gerektiğini de vurguladı.

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
Fahrettin Altun, terörle mücadelede medyayı uyardı
,terör

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak'ın kuzeyinde başlatılan hava harekatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bütün güvenlik birimlerinin, yıllar boyunca terörle mücadelede katettiği mesafeyi daha da ilerlettiğini vurgulayan Altun, Türkiye'yi tehdit eden tek bir terörist bırakmamak için gece gündüz çalışmaya devam edildiğini belirtti.

'TERÖRE GÖZ AÇTIRMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Irak'ın kuzeyinde başlatılan hava harekatıyla terör örgütünün büyük bir darbe aldığını ifade eden Altun, "Başarılı hava harekatları, yalnızca ülkemiz içinde değil sınırlarımızın ötesinde de teröre göz açtırmamaya devam edeceğimizin önemli bir göstergesi olmuştur" dedi.

MEDYAYA REYTİNG UYARISI

Medyanın sansasyon ya da reyting uğruna kamu çıkarını ve vatandaşların güvenliğini göz ardı edecek davranışlardan kaçınmasının, terörle mücadeleye önemli katkı sağlayacağına işaret eden Altun, "Türkiye, tüm terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadeleye, son terörist de etkisiz hale getiriline dek devam edecektir" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...