Tgrt Haber
11 Nisan 2022 11:00 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 11:12

Fahrettin Koca'dan güldüren vaka açıklaması: 'Beni tanımadığınız günlere dönüyoruz''

Türkiye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 Nisan'daki vakaları açıklarken paylaştığı tweet'te yüzlerde tebessüm bıraktı. Koca, ''Fahrettin Koca'yı tanımadığınız günlere dönüyoruz'' dedi.

Fahrettin Koca'dan güldüren vaka açıklaması: 'Beni tanımadığınız günlere dönüyoruz''

Koronavirüsün dünyaya yayılmaya başladığı günden bu yana karşımıza sıkça çıkan Fahrettin Koca, artık tüm Türkiye'nin takip ettiği önemli isimlerden oldu.

Sosyal medya hesaplarından milyonlarca takipçiye ulaşan Koca, zorlu süreçlerin atlatılmasında önemli rol oynadı ve insanlara da her yerden sürekli uyarılarda bulundu.

KOCA'DAN GÜLÜMSETEN TWEET

Her gün koronavirüs ile ilgili gelişmeleri aktaran Koca, son birkaç aydır vakalarda düşüşe geçildiğini ve zorlu sürecte artık sona doğru gelindiğinin sinyallerini verdi.

Fahrettin Koca'dan güldüren vaka açıklaması: 'Beni tanımadığınız günlere dönüyoruz''

10 Nisan koronavirüs vaka sayısını paylaşan Koca, attığı tweet ile takipçilerine tebessüm ettirdi. Twitter'dan paylaşım yapan Koca, '' Fahrettin Koca'yı tanımadığımız günlere dönüyoruz :) Bugünkü vaka sayısı 5.609'' dedi. 

Koronavirüsün Türkiye'ye girişinden bu yana hep üzüntülü yüz ifadesiyle  ekran karşısına geçen Koca'nın, espirili paylaşımı takipçilerini de güldürmeyi başardı. 

Fahrettin Koca'nın tweetine karşılık yorum yapan kullanıcılardan bazıları, '' İyiki varsınız bakanım''  ifadelerini kullanırken, bazısı ise, '' seni unutmak mümkün mü'' diyerek Koca'ya iltifatta bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...