Tgrt Haber
16 Kasım 2022 21:34 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 23:21

Son dakika! Fatih'te doğal gaz patlaması: 10 yaralı

İstanbul Fatih’te İGDAŞ ekiplerinin bir evde çalışma yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle doğal gaz hattından büyük bir patlama meydana geldi. 10 kişinin yaralandığı patlama nedeniyle büyük panik yaşanırken, çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Fatih'te doğal gaz patlaması: 10 yaralı
İstanbul,,Patlama,Doğal gaz

İstanbul Fatih'te akşam saatlerinde İGDAŞ ekipleri şerit çekerek bir sokak içerisinde bulunan doğal gaz hattında çalışmaya başladı. Yapılan çalışmalar sırasında henüz bilinmeyen bir şekilde doğalgaz patlaması yaşandı.

PATLAMADA 10 KİŞİ YARALANDI

Patlamada 10 kişi yaralanırken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti.

Son dakika! Fatih'te doğal gaz patlaması: 10 yaralı

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Ekiplerin olay yerinde yaptığı çalışmalar ise sürüyor. Öte yandan ekiplerin patlama öncesinde çalışma yaptığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erol 3 Haziran 2019 17:04

hiz hiz hiz, baska aciklamasi yok, gecmis olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...