Tgrt Haber
13 Aralık 2019 10:57

FETÖ'nün 'Adalet Teşkilatı'na darbe: 49 şüpheli gözaltında

FETÖ silahlı terör örgütü Adalet Teşkilatı mahrem yapılanmasına yönelik olarak mahrem sorumlu olduğu belirlenen kişiler ile bu sorumlular ile irtibatlı olan kişilerle ilgili başlatılan operasyon sonucunda, 49 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün 'Adalet Teşkilatı'na darbe: 49 şüpheli gözaltında
FETÖ/PDY,,Adalet Teşkilatı,

Yapıalan açıklamada; "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü Adalet Teşkilatı mahrem yapılanmasına yönelik olarak mahrem sorumlu olduğu belirlenen 47 kişi ile bu sorumlular ile irtibatlı olan 37 kişiye ilişkin olarak Ankara merkezli 14 ilde 13/12/2019 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilerek yapılan operasyon sonucunda, 49 şüpheli gözaltına alınmış olup; Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasına müteakip şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır edileceklerdir." denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...